Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Webinaarit ja muita uutisia Tuntinetistä

Osallistu kuukausittaisiin Tuntinetin webinareihin, joulukuun webinaari to 17.12. klo 8.30

Tuntinetti on ottanut käyttöön kaikille käyttäjille tarkoitetut teemawebinarit. Ohjelmiston monipuolisuus antaa paljon valinnanvaraa yksityiskohtaisten asetusten tekemiseen, aina tuntikirjausnäkymän yksilökohtaisesta valinnasta henkilökohtaisiin tes-asetuksiin ja  räätälöityyn raportointiin. Näitä asioita käydään läpi 45 minuuttisissa webinareissa. Ilmoittaudu mukaan: https://tuntinetti.atlassian.net/wiki/display/UM/Ilmoittaudu+Tuntinetti+webinaariin

 

Parempaa yhteistyötä taloushallintoyritysten kanssa

Esimerkiksi Tuntinetti ja Talenom ovat tiivistäneet yhteistyötään syksyn kuluessa. Talenom Online laskutusliittymän avulla voi nyt viedä entistä vaivattomammin Tuntinetissä syntyvän laskutusaineiston avoimeksi laskuksi. Tuntinetin työajanseuranta ja tes-tulkinta yhdistettynä Talenom palkanlaskennan ammattitaitoon on oivallinen paketti tuntien keräämiseen ja palkkahallinnon hoitamiseen. Kysy lisää Tuntinetistä numerossa 09 6898 8221 ja Talenomista numerossa 0207 525 000.

Etsimme jatkuvasti myös muita taloushallinnon ammattilaisia kumppaneiksi ja kumppanuusohjelman jäseniksi. Olisiko oman tilitoimistonne kumppannudesta teille apua? Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin, numero on 09 6898 8221!

 

Kuukauden perusominaisuusvinkki – Näin lisäät kulukirjaukset päivän tuntikirjauksiin

Tuntinetin perusominaisuuksiin kuuluu kululajien seuraaminen päiväkirjausten yhteydessä. Pääkäyttäjä perustaa yritykselle tai yksikölle tarpeelliset kululajit ja määrää kuka niitä käyttää, minkä verran niistä työntekijälle maksetaan ja paljonko niistä laskutetaan asiakkaalta.

Uuden kululajin perustamiseen opastetaan uusituissa käyttöohjeissa: https://tuntinetti.atlassian.net/wiki/pages/viewpage.action?pageId=1999191

Kun kululajit on perustettu, niin kululaji-ikkuna aukeaa aina, kun tuntikirjausta tehdään ja klikataan kenttään “Tehtyjen töiden kuvaus ja kulut”. Jos tuntikirjauksiin on käytössä Beta-kirjausnäkymä, niin kululaji-ikkuna aukeaa päivän Lisätiedot-kenttää klikattaessa.

Kuva: Kululajit voi nimetä, hinnoitella ja määritellä esivalituksi aina yrityksen tarpeen mukaan.

 

Mitä uutta Tuntinetissä?

Päivitämme työehtosopimuksia ja kehitämme Tuntinettiä jatkuvasti paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi ja tehokkuuden lisäämisen.

Uusimmat muutokset on tehty rekrytointiosioon ja verokorttien hallintaan.

Kulukirjaukset ovat myös kehittyneet: Kulujen kirjaaminen voidaan poistaa käytöstä yksittäiseltä työntekijältä Käyttäjät-välilehdellä. Tämän toiminnon voi aktivoida Käyttäjät-välilehdellä seuraavasti: Käyttäjät -> Käyttöliittymäasetukset -> Muita asetuksia ->Työntekijä ei voi itse muokata kulukirjauksiaan.

 

Viimeisimmät TES-muutokset on tehty seuraaviin työehtosopimuksiin:

  • Lisätty Vedeneristysalan TES
  • Päivitetty Puusepänteollisuuden TESsiä lisäämällä 22.8.2015 voimaan astuneet lisien korotukset. Päivitetty TESsin linkki ja voimassaolo
  • Päivitetty Lentoliikenteen palveluita koskeva TESsiä
  • Lisätty Huvi-, elämys- ja teemapuistojen TESit
  • Lisätty Hammaslaboratorioalaa koskeva TES
  • Lisätty Lasitus-, rakennuslasitus- ja lasinjalostusalaa koskeva TES
  • Lisätty Jalometallialaa koskeva TES

 

Tutustu muutoksiin tarkemmin Perusasetukset-välilehdeltä -> Mitä uutta Tuntinetissä?
Rauhallista joulun odotusta!