Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Tuntinetin uudistunut mobiilikirjaus

Tuntinetin uusi mobiilikäyttöliittymä on saatavilla kaikilla mobiilikäyttäjillä osoitteessa www.tuntinetti.fi/mobile. Mobiili työajanseuranta toimii kaikissa puhelimissa ja kaikilla selaimilla reaaliaikaisesti. Työajan voi aloittaa ja päättää painamalla Leimaa sisään ja Leimaa ulos. Toinen tapa on kirjoittaa kellonajat ja työkohde painamalla auki juuri se päivä, jolle kirjauksen haluaa tehdä. Mobiiliin saa kirjattua myös kaikki kululajit, kuten kilometrit ja päivärahat.

screenshot

 

Ota mobiilikirjaus käyttöön Tuntinetti-tililläsi Perusasetukset -> Tuntinetin maksulliset lisäominaisuudet kohdassa valitsemalla rasti kohtaan Mobiilikäyttöliittymä. Hinnoittelu 1 euro kuussa / työntekijä.