Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Kuka Tuntitohtori on?

Ja mistä hän puhuu?

Työehtosopimukset ovat usein maallikolle lähes mahdottomia ymmärtää. Säännökset muuttuvat jatkuvasti ja monet vaatimuksista ovat tulkinnanvaraisia.

Kirjoitan päivätöikseni reseptejä tuntiperäisiin vaivoihin. Analysoin laboratoriossamme kysymyksiä ja etsin vastauksia, joilla tehostan asiakkaideni laskutustasi ja säästän heitä ikäviltä yllätyksiltä.

Tämä blogi on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat työehtosopimusten tulkinnasta työpaikallaan tai haluavat muuten vain selvyyttä salakielisiiin työehtosopimuksiin. Kirjoitan tänne niistä tilanteista ja tulkinnoista, jotka askarruttavat omaa tai asiakkaideni mieltä.

Toivottavasti tarinamme auttavat sinua välttämään joitakin niistä sudenkuopista, joihin me olemme pudonneet.

Kuka kirjoittaa?

Nimeni on Martin Makundi. Olen Koodaripalvelut.comin ja Tuntinetin toimitusjohtaja ja omistaja.

Tuntinetti tekee ohjelmistoja tuntiseurantaan, työvuorosuunnitteluun, palkanlaskentaan ja työnhakijoiden sähköiseen käsittelyyn. Vahvuutemme ovat työehtosopimukset ja toimintojen keskittäminen. Osaamme toimialakohtaiset erityisvaatimukset ja olemme vieneet ne osaksi ohjelmistoamme.

Siksi tunnemme työsopimuslain koukerot ja niiden tulkinnat kuin omat taskumme. Kertomani tarinat ovat todellisia, vaikka sitä ei aina uskoisikaan.

Haluatko tentata Tuntitohtoria?

Lähetä minulle kysymyksesi, jos ongelmanasi on työajanseuranta, työvuorosuunnittelu tai työehtosopimukset. Lupaan vastauksen kaikkiin kysymyksiin, jotka edes suunnilleen sivuavat aihetta.

Mistä saan lisää tietoa?

Voit seurata kommentteja RSS 2.0 feedin kautta.