Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Itsepalveluajanvarauksen kysyntä kasvaa

Vanhusten, lasten ja sairaiden hoito on jatkuvasti kasvava ala, jonka osaajia tarvitaan yhä enemmän. Omaiset haluavat varmistaa, että rakkaat perheenjäsenet saavat asianmukaista hoitoa ja huolenpitoa ensisijaisesti kotonaan. Ammattitaitoiset hoitajat avustavat vanhuksia ja sairaita monenlaisissa arjen askareissa tai suorittavat sairaanhoitajan tehtäviä.

Mikäli kysyntä jatkuu tätä vauhtia, työvoimapula saattaa olla suurin haaste kasvulle. Työvoima saattaakin koostua monista eri alojen osaajista aina fysioterapeuteista sairaanhoitajiin, psykologeihin ja ravitsemusalan osaajiin. Hoivapalveluyrityksen on syytä siis automatisoida mahdollisimman pitkälle tuntiseurantansa, työvuorosuunnittelunsa ja laskutuksensa, jotta sekaannuksilta vältytään, eikä kenenkään energia mene hukkaan; varsinkaan työntekijöiden, jotka matkustavat mahdollisesti useaan kotiin saman päivän aikana.

Tuntinetti on kokonaisvaltainen työajanseurantajärjestelmä, joka soveltuu mainiosti yksityisen sosiaalipalvelualan ja terveyspalvelualan hoiva-yritysten jokapäiväiseksi työkaluksi. Tuntinetillä voi myös suunnitella työvuorot, laskuttaa asiakkaita hinnaston mukan sekä maksaa palkat työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Tuntinetti mahdollistaa itsepalveluajanvarauksen ja työvuorojen tekstiviestihuutokaupan kiireisen tilauksen tai yllättävän poissaolon sattuessa.