Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Sähköinen allekirjoitus Tuntinetissä

Tuntinettiin on lisätty uusi lisäominaisuus “Sähköinen allekirjoitus”, jolla Tuntinetin Käyttäjät/Työntekijät -sivulta voi muodostaa työntekijän lisätietomerkinnästä sähköisesti allekirjoitettavan toimenpidepyynnön työntekijälle ja liittää allekirjoitettavaksi dokumentiksi esimerkiksi työsopimuksen. Sähköinen allekirjoitus edellyttää kahdennetun tunnistamisen toteuttamiseksi lisäksi, että työnantajalla on käytössään Tuntinettiin integroituna sähköinen tekstiviestipalvelu. Asiakaspalvelumme auttaa tekstiviestipalvelun kytkennässä.

Kun yrityksellänne on käytössä tekstiviestipalvelu, voitte aktivoida Asiakirjojen sähköinen allekirjoitus -lisäominaisuuden Tuntinetin lisäominaisuuksista.
Tästä uudesta ominaisuudesta löydät lisätietoa täältä.

Pari työehtosopimusta lisätty sekä teknisen tuen asiakaspalvelun chat on nyt käytössä

Yleisten työehtosopimusten joukkoon lisätty kaksi yleissitovaa työehtosopimusta; Linja-autoasemien TES, Muu Suomi sekä Linja-autoasemien TES, Paakaupunkiseutu.

Tuntinettiin on lisätty teknisen tuen chat josta meidän myös jatkossa tavoittaa (arkisin). Olemme sitä kautta nopeammin tavoitettavissa kuin sähköpostilla.