Tuntitohtori: Lääkkeitä ammattitautien hoitoon, kun vaivanasi on työajanseuranta, työehtosopimukset tai työvuorosuunnittelu.

Viranomaisuudistuksia

  • Vuonna 2017 astui voimaan eläkeuudistus, jossa eläkeikärajat nousevat vaiheittain, eläkkeen karttumiseen ja eläkemaksuihin tulee muutoksia sekä käyttöön tulee uusia eläkemuotoja. Olemme koonneet palkanmaksua koskevat eläkeuudistuksen muutokset käyttöohjeisiimme, ja löydät ne täältä.
  • Työaikalaki, tietosuoja-asetus ja kansallinen tulorekisteri. Olemme koonneet tulevia uudistuksia koskevat ennakkotiedot käyttöhjeisiimme, ja löydät ne täältä.

Vuosi vaihtuu, mitä tulee huomioida Tuntinetissä?

Jos yrityksellänne on käytössä Tuntinetin One-click palkanlaskenta, päivitykset palkanlaskentaan vaikuttaviin työnantajan sivukuluprosentteihin on tehty yleisellä tasolla meidän toimesta. Tarkistathan, mikäli olet jo tehnyt vuoden 2018 palkkalaskelmia, että prosentit on myös näissä päivitetty? Mikäli yrityksellänne on käytössä työnantajakohtaisia maksuprosentteja, nämä tulee muistaa päivittää uudelle vuodelle Palkanlaskenta -> Asetukset -välilehdellä.

Ajankohtaiset eläkemaksut on päivitetty myös wiki-sivuillemme.

Viranomaisilmoitusten vuosi-ilmoituksia ladattaessa, on tärkeää huomioda että aikaväliksi on valittuna kalenterivuosi.

Huom! Kululajien ylläpitäminen on kunkin yrityksen omissa käsissä. Verottomiin korvauksiin on tullut muutamia muutoksia uudelle vuodelle, muistathan päivittää kululajeille uudet arvot vuodelle 2018? Kululajien päivityksen ohjeen löydät täältä ja verottajan korvaukset löytyvät verottajan sivuilta, osoitteessa www.vero.fi.

Jos haluat että teemme kululajien päivityksen puolestanne, meiltä voi tilata muutostyön tuntiveloitteisena työnä osoitteesta asiakaspalvelu@tuntinetti.fi.